EGET DESIGN

EGET DESIGN

 

Vi har det veldig gøy når vi designer molekule - kuletepper. Det er millioner av muligheter når fargekombinasjoner skal velges. Ikke nok med det - de kan lages både runde, kvadratiske og rektangulære.  Nå kan du også lage ditt eget kuleteppe. Alt er mulig - vi har over femti praktfulle farger du kan velge mellom og kombinere av hjertens lyst! 

 

 

F O R   Å   D E S I G N E   D I T T   E G E T   K U L E T E P P E

 

1. Velger du deg en fargekombinasjon eller to du liker (alt fra én til ti ulike farger kan være veldig vakkert) og sender til oss på hei@molekule.no. Bruk gjerne fargekoder fra vår fargekart (som du finner nede), eller bare fortell hvilke farger du ønsker deg.

 

2. Vi setter sammen ullkulene til deg og sender et bilde av hvordan det kan se ut (vi gjør oppmerksom på at farger ser forskjellige ut på ulike skjermer) kanskje med et par forslag til endringer basert på vår erfaring.

 

3. Det kan ta litt tid å sende e-mail mellom hverandre men vi er ikke fornøyd før du smiler fra øre til øre! Det er viktig for oss at du er sikker på valget ditt - det er ikke mulig å forandre det etter teppet har vært bestilt.

 

 

P R I S E R

 

1. Det er helt kostnadsfritt å sette sammen en fargekombinasjon og få råd - det er først når vi setter i gang med å lage kuleteppet vi ber om et depositum på ca 30%.

 

2. Vi tilbyr egendesignet teppe til samme pris som de kuleteppene vi har designet og har i nettbutikken (90cm - 1745kr, 120cm - 2745kr, 140cm - 3595kr, 160cm - 4695kr). Dersom du er interessert i et rektangulært kuleteppe eller andre størrelser kan vi også tilby dette! Frakt i Norge er alltid gratis. molekule er en helnorsk nettbutikk. Det betyr at det er ingen ekstra kostnader i form av toll og gebyrer. 

 

3. 5% av salget donerer vi til Skoleprosjekt i Nepal, et prosjekt for å bygge opp skoler i Nepal ødelagt i jordskjelvene i 2015. Prosjektet er drevet i samarbeidet med Plan International Norge. Tusen takk for at du bidrar til dette viktig sak gjennom ditt molekule-teppe!

 

 

N O E  V I K T I G E  T I N G  Å  H U S K E 

 

1. Vi er "sykelig" opptatt av at det vi leverer fra oss er av god kvalitet og at kundene våre blir strålende fornøyd. Det har hendt at ett og to av kuleteppene vi har fått levert ikke oppfyller de strenge kravene våre, og de har blitt kassert. Dersom dette skulle skje, har du valget mellom å få tilbake depositumet (vi tar selvsagt den risikoen) eller vente på at vi bestiller et nytt teppe fra leverandøren vår. Dette kan gjøre at leveringstiden blir lengre.

 

2. Siden det er snakk om en spesialbestilling, gjelder det ingen angrerett. Om du ikke er fornøyd med kvalitet osv., ordner vi selvsagt opp i det! 

 

3. Teppene våre er håndlagde og det betyr at str kan være +/-4cm

 

 

Nysjerring av tepper designet av andre kunder?

Trenger du litt inspirasjon for å sette deg i gang?

Sjekk gjerne bilder her eller sjekk instagram vår her

 

 

Hvis du vil få mer informasjon, kontakt oss på hei@molekule.no. Vi gleder oss til å lage ditt molekule drømme-kuleteppe. Lykke til!:-)