Flere visninger

gryteunderlag KARIANNE

kr 190,00

Details:

Gryteunderlag "KARIANNE" er laget av omtrent 60 ullkuler av den fineste saueull og beskytter bordet ditt mot varme kjeler og stekepanner.

Molekule har gått inn i sommermodus. Det kan derfor ta noen dager ekstra før du får ditt nye molekule-teppe i hus! Vi sender din bestilling på raskeste mulige måte den 4. september. Som takk for tålmodigheten får du 10% sommer-rabatt på alle varer på lager! Bruk rabattkoden SOMMER. Molekule ønsker deg en fantastisk fin sommer!

 

5% fra salget av dette molekule-produktet sendes direkte til Plan Norge for å bygge skoler i Nepal.Tusen takk at du bidrar til dette viktige arbeidet.

For leveranse til Norge, er moms inkludert i prisen. Kjøper du fra andre land, betaler du VAT når du henter teppet ditt. Har du spørsmål, ikke nøl til å kontakte oss.

Detaljer

100% håndlagde, 100% ull fra New Zealand, AZO-fri, sikker betaling med PayPal, fri frakt i Norge. 

 

Beste kvalitet og lavest pris er det viktigste for oss. Vi sjekker alle produktene  våre her i Oslo før vi sender dem til deg.

 

molekule leverer produkter på mellom 2 og 5 virkedager og levering er alltid gratis i Norge. Vi behandler din ordre trygt og sikkert gjennom PayPal. Vi er en norsk bedrift og derfor er moms inkludert i pris.

 

molekule er medlem av 'Initiativ for Etisk Handel' i Norge. Det betyr at vi, på molekule, forpliker oss til å jobbe for etisk handel som fremmer menneskerettigheter, arbeidstakerretigheter, utviking og miljø. Vi er opptatt at produktene våre lages med kjærlighet.