Flere visninger

gryteunderlag OLAF

kr 190,00

Details:

Gjør bordet til en fargefest med "OLAF"!


"OLAF" er laget av omtrent 60 ullkuler av den fineste saueull og beskytter bordet ditt mot varme kjeler og stekepanner. 

Molekule har gått inn i sommermodus. Det kan derfor ta noen dager ekstra før du får ditt nye molekule-teppe i hus! Vi sender din bestilling på raskeste mulige måte den 4. september. Som takk for tålmodigheten får du 10% sommer-rabatt på alle varer på lager! Bruk rabattkoden SOMMER. Molekule ønsker deg en fantastisk fin sommer!

 

5% fra salget av dette molekule-produktet sendes direkte til Plan Norge for å bygge skoler i Nepal.Tusen takk at du bidrar til dette viktige arbeidet.

For leveranse til Norge, er moms inkludert i prisen. Kjøper du fra andre land, betaler du VAT når du henter teppet ditt. Har du spørsmål, ikke nøl til å kontakte oss.

Detaljer

100% håndlagde, 100% ull fra New Zealand, AZO-fri, sikker betaling med PayPal, fri frakt i Norge. 

 

Beste kvalitet og lavest pris er det viktigste for oss. Vi sjekker alle produktene  våre her i Oslo før vi sender dem til deg.

 

molekule leverer produkter på mellom 2 og 5 virkedager og levering er alltid gratis i Norge. Vi behandler din ordre trygt og sikkert gjennom PayPal. Vi er en norsk bedrift og derfor er moms inkludert i pris.

 

molekule er medlem av 'Initiativ for Etisk Handel' i Norge. Det betyr at vi, på molekule, forpliker oss til å jobbe for etisk handel som fremmer menneskerettigheter, arbeidstakerretigheter, utviking og miljø. Vi er opptatt at produktene våre lages med kjærlighet.