INSPIRASJON

IDEER TIL EGET DESIGN   Sjekk gjerne bilder av tepper designet av kundene våre. De er et fint utgangspunkt til ditt eget design og vi håper at de kan hjelpe til å designe et molekule-teppe som passer hos deg.

HOS ANDREA GRAVNINGEN   Interiøret til Andrea er enkelt og rent med fokus på detaljer - en fantastisk inspirasjon til norske hjem. Andrea designet to fine molekule-tepper sammen med oss: Andrea og Filip. Sjekk mer bilder her.

 

 

ET TEPPE DESIGNET AV KARIANNE VIKSE   Karianne Vikse av brandbyvikse var en av de første som designet et teppe for oss. Hun brukte hvitt, grått og naturlig brunt. 'Karianne' molekuleteppet ble kjempepopulært og er et av våre bestselgere!

PÅ GUTTEROMMET HOS MITTLILLEHJERTE Star Wars på veggen! Alle gutter drømmer om et rom med superhelter. Vi er glade at det er lekende lett å designe et passende molekule-teppe. Sjekk gjerne flere bilder av hvordan Janne fra Mitt Lille Hjerte designet rommet til sønnen sin.

 

 

PÅ JENTEROMMET HOS MITTLILLEHJERTE   Hva er vel morsommere for en liten jente enn å designe rommet sitt sammen med mammaen sin? Sjekk resultatet av dette spennende mor-datter-prosjektet hos Mitt Lille Hjerte.

HOS INGVILD KALDAHL BOTTENVIK Minimalistisk interiør. Rene farger. Mye hvitt. Og masse glede med de to fantastiske kattene! Du kan sjekke bilder og følge Ingvild på instagram på @ingvild90

 

 

I STUA HOS @NORWEGIANHOMEINSPO Ingunn Jaabæk som står bak en populær instagram profilen @NorwegianHomeInspo designet et teppe med oss. Hun ville ha et teppe som passer best til den lillestua hennes. Resultatet er topp!