FIRMAGAVER

FIRMAGAVER

 

Design din bedrifts julegave med oss på molekule!

 

Ser du etter en unik julegave til medarbeiderne dine?

Eller kanskje du har en stor familie som drømmer om egetdesignet molekule-gryteunderlag? ;-)

 

Et gryteunderlag i bedriftens farger kan være en fin måte å understreke de bånd som knytter alle medarbeiderne sammen. En julegave er så mye mer enn bare en pakke. Den skaper glede, setter smil på ansikter, og minner oss om alle de fine menneskene vi møter på jobb hver dag. For første gang har vi derfor gleden av å tilby deg å designe ditt helt eget gryteunderlag i din bedrifts farger!

 

I molekule ønsker vi å være et selskap som ikke bare bidrar til å gjøre de norske hjem enda vakrere, men også å ta vår del av samfunnsansvaret. Vi ønsker å gi tilbake til de som trenger det. 5% av molekules salg sendes direkte videre til Plan Norge for å hjelpe de som trenger det mest. Ved å velge et egendesignet gryteunderlag fra molekule til dine ansatte og forretningsforbindelser er du med på å bidra i dette viktige arbeidet!

Vi er opptatt at produktene våre lages med kjærlighet og at vi tar vår del av samfunnsansvaret. molekule er medlem av Initiativ for Etisk Handel. Det betyr at vi, på molekule, forplikter oss til å jobbe for handel som fremmer menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter, utviking og miljø.

 

Ved bestilling før 15. september kan vi levere gryteunderlag i midten av november.

Ved bestilling før 10.oktober, kan vi levere dem i begynnelsen av desember. Minimum antall av gryteunderlag på spesialbestilling er 30 stk.

Er 30 for mange? Sjekk ut hva vi har på lager her.

 

Interessert? Ønsker du å teste farger? Vi utarbeider gjerne et pristilbud og designforslag til din bedrift! Send oss en epost til hei@molekule.no Vi gleder oss til å overraske alle i bedriften din!