Flere visninger

kuleteppe MAGNUS - 90cm - siste stykke

Vanlig pris: kr 1 900,00

Special Price kr 1 400,00

Details:

Babyblått, hvitt og grått. Tusenvis av deilige, myke, varme ullkuler. Vi lover at dette blir både din og minstemanns favoritt - det er nemlig en drøm å kravle rundt på eller hvile føttene på!


Trenger du mer boltreplass? Eller kanskje et mindre teppe? Eller ønsker du et firkantet teppe i stedet? Vi fikser alt! Kontakt oss på hei@molekule.no


 

Detaljer

100% håndlagde, 100% ull fra New Zealand, AZO-fri, sikker betaling med PayPal, fri frakt i Norge.

 

Det er millioner av muligheter når fargekombinasjoner skal velges. Vi designer fargekombinasjoner her i Norge. Etterpå lages kuletepper fra molekule etter en gammel, nepalesisk teknikk, og alle stegene i prosessen utføres for hånd.

 

molekules kuletepper er laget av 100% ull fra New Zealand. Dette ullet regnes å være blant verdens beste, og brukes blant annet mye til babygarn. molekule-kuletepper er ikke bare komfortabelt, men også helt trygt mot huden - også for små barn. Det har en selvrensende egenskap, og får tilbake sin opprinnelige form etter å ha blitt tråkket på, eller på annen måte blitt deformert. molekules kuletepper kan brukes på begge sider. Dette gjør at et molekule-kuleteppe vil holde seg pent over lang tid. Til å farge ditt molekule-kuleteppe bruker vi utelukkende fargestoffer uten AZO. Ditt kuleteppe er garantert fritt for allergifremkallende stoffer og er helt trygt, også for små barn.

 

Nå har vi på lager runde kuletepper i 4 størrelser: 90cm, 120cm, 140cm og 160cm. Hvis du vil designe ditt eget kuleteppe ta kontakt med oss på hei@molekule.no. Vi kan levere kuletepper i forsjellige fargekombinasjoner, størrelser både runde, kvadratiske og rektangulære.

 

Beste kvalitet og lavest pris er det viktigste for oss. Vi sjekker alle kuleteppene før vi sender dem til deg. molekule leverer kuletepper på mellom 2 og 5 virkedager og levering er alltid gratis i Norge. Vi behandler din ordre trygt og sikkert gjennom PayPal. Vi er en norsk bedrift og derfor er moms inkludert i pris.

 

molekule er medlem av 'Initiativ for Etisk Handel' i Norge. Det betyr at vi, på molekule, forpliker oss til å jobbe for etisk handel som fremmer menneskerettigheter, arbeidstakerretigheter, utviking og miljø. Vi er opptatt at produktene våre lages med kjærlighet.