Flere visninger

kuleteppe STEINAR

Pris fra:

Vanlig pris: kr 2 100,00

Special Price kr 1 900,00

Details:

I det flotte kuleteppet Steinar finner du en blanding av hvite kuler og tre nykommere! Hvite kuler med mønster i tre ulike gråtoner gir et fantastisk eksklusivt inntrykk. Tankene ledes mot småstein lagt i et vakkert mønster som i en japansk hage eller et mer hjemlig fjell-landskap. Steinar er veldig diplomatisk i fargene, og passer stort sett uansett hvilke andre farger du har på interiøret.


Trenger du større eller mindre eller ønsker du deg andre farger? Kontakt oss på hei@molekule.no

Detaljer

100% håndlagde, 100% ull fra New Zealand, AZO-fri, sikker betaling med PayPal, fri frakt i Norge.

 

Det er millioner av muligheter når fargekombinasjoner skal velges. Vi designer fargekombinasjoner her i Norge. Etterpå lages kuletepper fra molekule etter en gammel, nepalesisk teknikk, og alle stegene i prosessen utføres for hånd.

 

molekules kuletepper er laget av 100% ull fra New Zealand. Dette ullet regnes å være blant verdens beste, og brukes blant annet mye til babygarn. molekule-kuletepper er ikke bare komfortabelt, men også helt trygt mot huden - også for små barn. Det har en selvrensende egenskap, og får tilbake sin opprinnelige form etter å ha blitt tråkket på, eller på annen måte blitt deformert. molekules kuletepper kan brukes på begge sider. Dette gjør at et molekule-kuleteppe vil holde seg pent over lang tid. Til å farge ditt molekule-kuleteppe bruker vi utelukkende fargestoffer uten AZO. Ditt kuleteppe er garantert fritt for allergifremkallende stoffer og er helt trygt, også for små barn.

 

Nå har vi på lager runde kuletepper i 4 størrelser: 90cm, 120cm, 140cm og 160cm. Hvis du vil designe ditt eget kuleteppe ta kontakt med oss på hei@molekule.no. Vi kan levere kuletepper i forsjellige fargekombinasjoner, størrelser både runde, kvadratiske og rektangulære.

 

Beste kvalitet og lavest pris er det viktigste for oss. Vi sjekker alle kuleteppene før vi sender dem til deg. molekule leverer kuletepper på mellom 2 og 5 virkedager og levering er alltid gratis i Norge. Vi behandler din ordre trygt og sikkert gjennom PayPal. Vi er en norsk bedrift og derfor er moms inkludert i pris.

 

molekule er medlem av 'Initiativ for Etisk Handel' i Norge. Det betyr at vi, på molekule, forpliker oss til å jobbe for etisk handel som fremmer menneskerettigheter, arbeidstakerretigheter, utviking og miljø. Vi er opptatt at produktene våre lages med kjærlighet.