OM OSS

OM OSS  Vi er et lite, Oslo-basert selskap som designer og leverer unike håndlagde kuletepper, laget av den beste ull. I molekule kombinerer vi kreativitet og interesse for design, og vi brenner for at kundene våre er fornøyde og at vi kan gjøre norske hjem enda vakrere med molekule-produkter. Alle produksjon av molekule-produkter foregår i Nepal, og vi er veldig opptatt av etisk handel og gode arbeidsforholdene. Vi ønsker å ta vår del av samfunnsansvaret og derfor samarbeider vi med Plan Norge i skoleprosjekt i Nepal.

SKOLEPROSJEKT  5% av molekules salg sendes direkte videre til Plan International Norge for å bygge opp igjen skoler i Nepal som ble ødelagt av jordskjelvene våren 2015. Les mer om Skoleprosjektet her.

 

 

ETISK HANDEL  Vi er opptat at produktene våre lages med kjærlighet og at vi tar vår del av samfunnsansvaret. molekule er medlem av Initiativ for Etisk Handel. Det betyr at vi forplikter oss til å jobbe for handel som fremmer menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter, utvikling og miljø.

OM DITT NYE MOLEKULE-TEPPE Hvert eneste kuleteppe som forlater oss på molekule er et lite kunstverk. Det er varmt og mykt og av ypperste kvalitet. Det er håndlaget av 100% ull og kan brukes på begge sider. Les mer om ditt nye molekule-teppe her.